2014/06/29

Drugačija verzija mene

Već nekako s’proleća sam predosetila da će  ovo leto biti bar po nečemu drugačije. Nekako se nametnulo da mi se dopadaju stvari koje do tad nisu, da odbacujem one druge koje me sputavaju. Mislim da i ja generalno postajem drugačija. Sve češće presretnem sebe s rečenicom „Pa ja ovo  nikad nisam ovako...?“ Hm, postajem li ja to bolja verzija sebe, što bi rekla Loona Lu? J Za sad mi se jako dopada taj put – zabavniji je, opušteniji, zreliji, iskreniji... a ovo je samo par poteza, koji čine skicu novije Nate. J
Moda
Make  up inspirisan Biancom Balti i lepoticama sa Sicilije. Akcenat je na trepavicama i punim usnama  boje mesa. U mojoj verziji to znači preplanuo ten, Niveina BB krema, puder&bronzer  Yves  Rocher. Trepavice  geni i Maybelline Extreme Colosal. Usne – Aurina olovka u boji mesa,  Rosal lip balm, Rimmel Kate  Moss  mat  ruž. Kad je o odevanju reč, posle Biance Brandolini, moja nova  inspiracija je  Aleksandra  Kirienko (instagram @aleksandrakirienko ). Ta devojka nosi patike-tenisice u svim varijantama i prilkama i to  izgleda apsolutno sjajno. Posebno su efektne  kombinacije sa šortsem i sakoom. Checked & approved! (Hm, ja i patike J)). Za uveče, must mi je total leather look. Potpuno je logično što bih čitavu kolekciju Marte Miljanić smestila u svoj ormar! Go dark, baby!


Muzika
Imam ja već na YT svoju playlistu koja se jednostavno zove  Music for my soul. Tu se može  naći  pregršt club hitova deep housea, koje redovno  kradem od  mog  Veljka, poneki dobar narodnjak, hitovi osamdesetih... E pa uskoro dodajem i album Milice  Pavlović. Sve njene  pesmice su odlične za  đuskanje  i garant za dobar provod. A možete  i vežbati uz njih!  Posebno  me  oduševila vest  da  je brigu  o Miličinom stajlingu preuzela  super talentovana Elena  Nikolaevna. Navijam za ove dve   devojke. Iako se na prvi mah čine kao spoj nespojivog (ah te predrasude!) sigurna  sam da će napraviti nešto zaista sjajno!


Provod
U poslednje  vreme me je vrlo lako naći. Kad nisam na poslu J, onda sam u mom omiljenom Soprano  baru. Konobari i barmeni već prešli u kategoriju prijatelja, a atmosfera... ona moja. Kao „druga kuća“. Sve znaš i svi te znaju. Kokteli sa tajnim Rajkovim sastojcima i sjajno  društvo su garancija odličnog provoda. I ja sam ponosna što sam „njihova“  Odri.


Raspoloženje
Hm... ja ga definišem kao „tinejdžersko“. Simptomi – malo sna, loš  apetit, čest nedostatak inspiracije, sklonost kao većem broju presvlačenja u toku dana (mrtva trka između mene i lutkice iz „Obucite Maju“); a tek što umem da se zbunim, ostanem bez teksta, izlupetam svašta i pocrvenim... I opet mi se izlazi po splavovimaJ! Uzrok svemu navedenom je kompleksan, ali je  poenta da  je mnogo zabavno! Poučena savetima mojih Milice i Peđe, opuštam se i uživam!  Obećavam!

Ljubav
Najneomiljeniji lik iz serije  „Beverly  Hills“ mi je bio Stiv. Nisam podnosila  čoveka jer je plav – kosa, oči, svetao ten... Ma kakvi!  Nisam mogla da oprostim onoj Keli što je s njim. I tako ja  čitavog  života svesno-nesvesno   biram one crne sa zelenim očima. A onda juče shvatim, da mi je utakmica Brazil –Čile bila jedna od najlepših stvari koja mi se desila u poslednje vreme. Ne zato što je moj Brazil pobedio, nego što sam tih 90ak minuta provela u blizini nekog ko ima svetlu kosu i najplavlje oči na svetu!.  Lepo kaže  Žana  Poliakov, sve je moguće!
U tom love is the air i all you need is love duhu, odjavljujem se. Ne bih vas više zadržavala! :-*



Foto: Stilbook, Marko Vulević, Facebook, Gdeizaci.com



2014/06/14

Mod Art DEFILE NAJBOLJIH

Modno   leto   u  Beogradu. Leto  i moda, jednostavno  pravi  spoj. 15.jun je   još  jedan  u nizu  dana  kada  će  svi  zajubljenici  u modu  moći  da  uživaju  u  prezentaciji  nekih  novih  ideja, skica  oživelih kroz  tkanine. Supermaket   concept  store  će ponovo  biti  place to be; svoje  kreacije  će  u  ovom prostoru, s  početkom  od  20  i 30  prikazati diplomci  prestižne  francuske  škole  Mod Art.
 Uvek se  iznova  obradujem talentovanim mladim ljudima koji se trude  da  urade  nešto više, da ideje   ne ostanu  samo ideje, koji  svoje  snove hrabro  ostvaruju, skicu po skicu, šav  po  šav... Volim  da   vidim  nešto  drugačije, sveže, originalno, smelo... 


Za  organizaciju  revije  su se  pobrinule  njihove kolege sa  druge  godine  studija  za  Modni menadžment. Istog  dana, svoje diplomske  kolekcije, studenti  će  odbraniti  pred  stručnom komisijom. Defile,  koji sledi uveče,  biće zapravo najbolji  način  da  proslave  svoj  veliki  uspeh  i obeleže   prekretnicu u svom životu; svojevrsna  nagrada za rad, talenat  i upornost koji su ih doveli dovde. Svakako,i  neponovljivo  iskustvo  za  sve  učesnike  u projektu. Mlade modne   snage koje  sazrevaju  i ulaze  u svet  ozbiljnih kreativnih  stvaralaca.


Svaki od  dizajnera  će  se  publici  predstaviti sa  po  3-4 modela, čiji  će  izlazak biti  propraćen audio-vizuelnim efektima, što  će  posetiocima  pružiti  priliku da  uživaju u jednom  interaktivnom događaju.  

Rendez  vous  a  20:30, 15.06. On se voir!




Foto:  Mod Art  Beograd
Diyfashion