2012/03/01

Čist raj

Današnji dan mi je nekako bio podređen odlasku u Jai Thai na masažicu. Definitivno mi je to trebalo i zato sam je tako željno iščekivala. A eto i savršene prilke da konačno vidim i uživo taj čuveni hram tajlandske masaže na Senjaku (koji mi ja jedan od omiljenih gradskih "poteza").
Sam ulaz u zgradu nagoveštava jedan drugi, divni svet. Komplikovani i jako dekorativan reljef iza koga se krije prava zlatna raskoš. Zlatne nijanse, mnogo zlata! (kako da jedan lav ne padne na sav taj luksuz :-))
Spuštate se monumentalnim stepeništem u prostranu dvoranu gde vas sačeka ljubazna i lepa devojka i uputi u dalju proceduru.


Mene je danas očekivala aromaterapija, masaža od 50 minuta; u pitanju je celo telo uz dejstvo eteričnih ulja i fine, ambijentalne muzike.
E sad, treba se kažu opustiti. Gde to meni da kažu :-)))? Ja ne znam kako se to radi.
Šalu na stranu, prigušeno svetlo, ona muzika... ma moram! Nateram sebe da mislim na neke lepe stvari...i baš mi je prijao onaj miris biljčica iz ulja... a sama terapeutkinja Sneža jednostavno divna žena. Sam njen glas nekako opušta. Sve je nekako podređeno uživanju i opuštanju. (Naučiću - obećavam!)
Jedinstveno iskustvo i fantastičan doživljaj! 


www.jai-thai.net