2013/01/27

Dress 4 champagne

Bilo je ovako - prvo sam, prateći facebook stranicu Wines of Balkans naišla na info da šampanjska kuća Cattier uskoro lansira svoje penušavo vino u porcelanskoj boci. Onda sam morala da vidim ko su zapravo ti vinari, pa otkrila i njihov label Armand de Brignac. Eee... tu su se pojavili "mehurići u pogledu" kako reče jedan od vlasnika - toliko sjaja, raskoši, glamura na jednom mestu... Wow! Kako da još malo ne ispitam čitavu stvar... sa akcentom na odličnom, inovativnom dizajnu boca. Vreme da se zastane. Javlja se onaj iskonski umetnik u meni...
Proces nastanka samog šampanjca jeste umetnost u prvom redu, ali i dizajn boca pruža neverovatne mogućnosti da iskažete svu soju kreativnost, do preterivanja :-). Igra, zanos, ulepšavanje do beskraja; lako je kad imate (večnu) inspiraciju! (Voir le galllerie!)
Iako su meni najlepše one boce dopremljene iz podruma, pa malo prašnjave, zamagljene, raznorazni dizajnerski umovi su se dooobro potrudili da ih "obuku" u najraznovrsnije outfite, od kojih bi svaki bio fenomenalan poklon nekom dragom i divna uspomena, čak i kad se mehurići rasprše.












2 коментара: