2013/02/23

Very Versace (Automne/Hiver 2013-2014)


Bilo da ste vatreni obožavalac kuće Versace ili ne, nemoguće je ostati ravnodušan na kreacije koje stižu odatle. Šokiraju, uzbuđuju, očaravaju ili vam jednostavno "ne bude dobro" (i u pozitivnom i negativnom smislu) ali oni su to što jesu. U opštem smislu - malo su za moj ukus too much, ali im u svakom slučaju skidam kapu. Uvek postoji nešto što bih rado obukla, a kad je reč o poslednjoj kolekciji za jesen-zimu 2013/2014, posebno su me oduševili detalji, što će reći nakit i obuća. 
Najkraće definisano - volim, volim da preteram. Upravo tako izgledaju sve te ogrlice, narukvice, sandale i čizme. Stilski sjajno uklopljeni elementi ali u prevelikoj količini. I meni se to jako dopada. Neretko, i sama imam te momente. Zapravo, mislim da sam , u tom smislu, podvojena ličnost :-). 
Ovako nešto mogu da nose samo žene čije je samopuzdanje na (pre)visokom nivou. One koje su tako sigurne u sebe, koje znaju da mogu da promene svet i da to učine kad god požele... a sve ove bodlje su tu da to još više naglase. Mnogo je? Neka je... može im se. 
Versace ne odustaje od svoje vizije  ultra sexy&glam zavodnice sa velikim Z. Ovog puta je njihova moćnica pankerski raspoložena - koža, lak, nitne, lanci, perle.
Naravno, reč je o komadima vrhunske izrade, sa velikim umetničkim dojmom. Predimenzionirana narukvica sa mnogobrojnim bodljama i gomilom kristala koji tu negde vise, izgleda kao galerijski eksponat.
Efekat je zaslepljujući, totalno WOW! And my wish list looks like this...













photos: Vogue Paris

Нема коментара:

Постави коментар