2013/04/07

33rd Belgrade Fashion Week - The hottest ones

Na početku posta, ide zaključak. Možda zvuči blago sumanuto, ali taj zaključak je u neku ruku i uvod u ono što sledi. Odnosno, sve ove  fotke  u nastavku, ilustruju, u velikoj  meri. činjenicu da sam  se na FW sjajno provela, da je atmosfera bila ona  chic  sa mirisom skupog parfema, da sam svake večeri mogla da uživam u društvu shiny, happy fashion people. I da je na revijama  bilo dosta toga  što bih rado videla u svom ormaru. Dakle, ovo je moja  wish list, u slikama!



 Sako za njega. Divna boja, super hrabar stajling i sjajni Boško Jakovljević za Martini Vesto.


Kombinezon by Milica  Opačić. Po mom mišljenju, odličan sexy komad kad poželite da nekog zavedete, ali ozbiljno. Dodala bih sandale sa svetlucavim kaišćićima i vrtoglavo visokim potpeticama. Mesto i vreme - trendy club na  otvorenom, pored mora, tačno u ponoć.


Mint jeans  by Legend. Može majica sa duhovitim natpisom, set od angore - sve u pastelnim bojama, konjski rep i baletanke. Metalik, sa mašnom. Kuda - rano ujutru sa najboljom drugaricom na kroasane  i moku.


Lude, pink čizmice  by UGGS. Joj, uz  šljampavi neon džemper i iscepani mini, mini šorts. Ray Ban i pravac u  šetnju, do Gardoša!

 

Divna  nude haljina Ane  Šekularac. Hm, verovatno salonke  u istoj boji  i statement narukvica. Ja bih tako  na neku classy promociju penušavog vina  iz neke  progresivne  vinarije.


Kolekcija Vlade Savića V1. Kažem kolekcija jer ne mogu da izdvojim nijednu haljinu posebno. Sve ove kreacije bih rado prisvojila i  nosila neke subotnje  večeri u naj trendy clubu. Studio 54 is live! Moram da dodam i da je Vlada najveće osveženje  ovog BFW-a!


Super romantično-sexy bluza Biljane Tipsarević i shiny suknja. Sofisticirano i idealno za odlazak na filmsku premijeru, deluxe  večeru ili neku posebnu, samo za dvoje (možda baš onda kada očekujete da na kraju iste večeri završite bogatiji za određeni hm hm komad nakita). Uz ovakvu  kreaciju, must su ultra glam sandale i vintage statement ogrlica


Metalik, pa još pun krug, apsolutno sjajna suknja Jayne Pierson. Nosila bih je i po danu,što da ne. Uz običnu  T shirt u beloj boji i  neke dobre wedges sandale i potpuno umetničku :-) torbu!


Tako nežan i prefinjen sako by Tijana Žunić. Idealan da ga ponesete uz kožne pantalone u pastelnoj boji, mini suknju sa cvetnim uzorkom ili skinny jeans. Ovo je nešto što je macaron delicious alike! Love it!


I za kraj, fenomenalne kožne pantalone by Bata Spasojević. One su za našeg "individual-istu" kao što je sako za Chanel. Idealan komad kad hoćete da se osećate moćno i samouvereno (tnx Andy Warhol). Još idealnije :-) - total black outfit. Štikle - može neke metalik. Srebrne? OUI!

Foto by Belgrade Fashion Week, Miloš Banjalić

4 коментара: