2013/06/28

Novi projekat :-)

Čak i meni ovaj naslovčić zvuči simpatično! Naime, od nedavno sam deo tima Sonje Martić, pa se moji modni saveti mogu naći na portalu "Blic Žene". Malo je reći da sam počastvovana ukazanom prilikom  i mogućnošću da prezentujem svoje viđenje modnih tokova. Čitav "projekat" je zamišljen u formi praktičnih saveta i ideja, bez mnogo pametovanja i kritikovanja. Cilj je da kroz par jednostavnih "poteza" osvežite svoj izgled i "uglancate" ga do perfekcije. Sezonu otvaramo tekstom o japankama! 

Kuda sa „japankama“
„Japanke“, neizostavni letnji komad, must have i prva asocijacija na vrele dane i pesak pod prstima. Odavno su se sa plaža preselile na ulice. Ipak, da li im je mesto baš svuda?
Danas  postoji  niz „varijacija na temu“ – od onih plastičnih, preko onih sa perlama, kamenčićima, do onih sa visokom potpeticom, namenjenih za „specijalne prilike“. Hm, a koje tačno prilike?
Sasvim je u redu prošetati u japankama do pijace, Ade, eventualno do kafića u kraju. Za poslovni sastanak, ma koliko elegantne bile, ipak su nedopustive. Izgledaćete previše ležerno (da ne kažemo nemarno i pre-opušteno) i takvog utiska vas neće spasiti ni do grla zakopčana košulja. 



Visoke temperature ne smeju da budu izgovor  da u japankama „svojim prisustvom uveličate“ neki svečani događaj ili odete u pozorište, na filmsku premijeru... To što su izrađene od satena i na đonu nose potpis poznatog dizajnera je u ovom slučaju zanemarljivo.

Ako se one ipak nalaze na vašoj listi omiljenih aksesoara, ubedljivo najbolji efekat postićićete noseći ih uz elegantniju, dugu haljinu ili suknju. Otmeno i chic, a idealno za popodnevnu šetnju ili neformalni izlazak. 







Нема коментара:

Постави коментар